duminică, 8 aprilie 2012

Ei transformă obiectele de mobilier în piese unice


 OurDesign sau nu aveam cum să sar peste un proiect nou de design interior românesc. Pam, Pam.

În luna ianuarie Laura Lungu a lansat proiectul românesc OurDesign, iar de atunci au vazut deja lumina zilei două colecții: Our chairs byChristian (byChristian = Cristian Popescu) și mai noul Our socially connected stool by HighStreetCardigans.

OurDesign și-a propus să creeze propriile piese de mobilier, dar și să încheie colaborări cu designerii români. Primele două le-ați văzut deja, următorul va fi un designer de haine de renume, dar identitatea lui este secretă. Laura m-a asigurat că va fi o colaborare de mare succes.



"Dorința mea este să creez mobilă cu design cât mai îndrăzneț și absolut unică, mi-a mai spus Laura. Așa că, pornid de la acest crez, OurDesign va mai oferi un serviciu: posibilitatea de a-ți personaliza mobila pentru restaurant. Concret, transformăm orice obiect de mobilier banal de cafenea/restaurant/hotel într-o piesă absolut unică, desenându-i o noua tapițerie, vopsindu-i structura de lemn în alte culori. Este un serviciu creativ, ce conferă unicitate oricărui spațiu, iar cum antreprenorul român este deschis către nou, suntem absolut convinși că o sa fie un proiect de succes", mi-a spus Laura.



Foto: OurDesign. Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu