miercuri, 14 martie 2012

Loc nou în oraș: de vizitat și cumpărat

Marți pe seară am fost în vizită la cel mai nou boutique de cadouri din oraș - Corelli Atmosphere. Magazinul se află pe locul fostului CEC din Amzei și am fost un pic șocată când am aflat cum CEC-urile emblemă din Amzei a dispărut din peisaj.




Irina Mansour, proprietara magazinului, ne-a povestit cum anul trecut a vizitat târgul Ambiente de la Frankfurt, și a realizat că vrea să aducă o parte din târg la noi. Și-a dorit ca în acest magazin oamenii să găsească decorațiuni pentru casă la prețuri mici, dar și idei de cadouri, vinuri alese și ciocolată fină.


Obiectele sunt aduse din Germania, Italia, Franța și să știți că nu e lucru ușor să călătorești prin lume șă să alegi fiecare obiect din magazin dintre mii și mii de modele. Ele sunt aduse la Corelli în serie mică (câteva bucăți per model) , pentru ca întreaga colecție să se schimbe o dată la două-trei săptămâni.

În magazin se găsesc obiecte pentru întreaga casă, dar după cum se vede pe mine m-au atras cel mai mult animăluțele. Cred că mă luase valul :)






Facebook. Corelli Atmosphere Boutique: Strada Piața Amzei nr.10-22 (fosta locație CEC).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu